Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Orgelkoncert med Lars Rosenlund Nørremark i Oue Kirke

OKT
07

Orgelkoncert med Lars Rosenlund Nørremark i Oue Kirke


Torsdag d. 7. oktober 2021, kl. 19:30
Oue Kirke, Kirkesvinget 3, Oue, 9500 Hobro
Organist Lars Rosenlund Nørremark og Organist Dan Selchau (på blokfløjte)
Orgelkoncert med Lars Rosenlund Nørremark i Oue Kirke

Vi har den store glæde at kunne præsentere en af landets bedste – eller i hvert sjoveste – organister i Oue Kirke, Lars Rosenlund Nørremark. Lars har udgivet 5 cd’er og underviser i orgel på konservatoriet i Aarhus, men hvis du har en forestilling om, hvordan orgelmusik orgelkoncerter lyder, er det nok ikke sådan koncerter med Lars lyder. Til gengæld er der garanti for farverig musik og fascinerende fortællinger om musik, sange og orgeler!

Lars fortæller, at programmet vil bestå af festlige orgelværker, der egner sig til et mindre orgel som det i Oue Kirke. Lars vil også spille salmer til fællessang på orglet.

Ved koncerten medvirker også Dan Selchau, der til daglig er organist i Oue og Valsgård. Ved denne koncert spiller Dan dog på blokfløjte. Lars og Dan spiller sammen i duoen Antidotum Tarantulae, der spiller improviseret musik som i gamle dage.

Så har du lyst til at høre orgelet i Oue, som det helt sikkert aldrig nogensinde før har lydt, så kom til orgelkoncert med Lars Rosenlund Nørremark. Så får piberne en helt anden lyd!