Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Minikonfirmand i Oue-Valsgaard

NOV
26

Minikonfirmand i Oue-Valsgaard


Fredag d. 26. november 2021, kl. 12:15
Konfirmandhuset i Oue, Skolemarken 11, Oue, 9500 Hobro
Præst Jane Jelsbak og organist Dan Selchau
Minikonfirmand i Oue-Valsgaard

Hvis du har et barn, som går i 3. klasse, har han/hun nu mulighed for at gå til minikonfirmand sammen med sine klassekammerater. Sammen med minikonfirmanderne vil sognepræst Jane Jelsbak og organist Dan Selchau kaste sig over biblens fantastiske fortællinger, være kreative, spille skuespil, synge og lære en masse!

Så hvis du har et barn, der går i tredje klasse, så skynd dig at få det tilmeldt til minikonfirmand ved at kontakte Jane Jelsbak på mail jj@km.dk – senest tirsdag den 21. september.

Undervisningen finder sted i Oue konfirmandstue om fredagen efter skole i følgende uger 39, 40, 41 (42 udgår) 43, 44, 45, 46, 47. Minikonfirmanderne skal tage med skolebus 440 til Oue kl. 12.15 (menighedsrådet betaler for transporten, hvis de ikke har skolebuskort). Efter minikonfirmandundervisningen vil de blive kørt tilbage til Valsgård Skole – der er bestilt en bus. De første gange vil en voksen hjælpe dem til og fra bussen.

Det er ikke et must, at barnet skal deltage samtlige fredage, så bare meld dit barn til, selv om det kun kan være med en enkelt gang. Der vil blive serveret lidt godt at spise hver gang.