Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gospelworkshop i Rostrup kirke - Kom og syng med!

OKT
02

Gospelworkshop i Rostrup kirke - Kom og syng med!


Lørdag d. 2. oktober 2021, Kl. 10:30 til kl. 17:30
Rostrup Kirke, Lundgårdsvej 20, Rostrup, 9510 Arden
Margrethe Grarup og Michael Sunding
50 kr. til forplejning
Gospelworkshop i Rostrup kirke - Kom og syng med!

Vi er så heldige, at den karismatiske Aalborgensiske sangerinde Margrete Grarup og den dygtige pianist og sanger fra København, Michael Sunding, vil komme og synge med os i en hel weekend. Duoen spillede en blændende koncert sidste år i kirken, og sammen vil de lære os gospel og spirituals hele lørdagen - og søndag eftermiddag vil vi holde et brag af en gudstjeneste udelukkende med gospel og spirituals.

Alle er velkomne – både hvis du synger i Astrup-Rostrup kirkekor, og også hvis du synger i andre kor eller kun synger hjemme under bruseren. Glem alt om noder, alder og korerfaring. Det er glæden ved at synge sammen med andre, der er det bærende i denne gospelworkshop.

I stedet for noder og korstemme-terperi vil vi udforske øret, udtrykket, indlevelsen, energien og spontaniteten.
Ordet ’work’ i ’workshop’ lyder som om at vi skal arbejde, men vi skal faktisk det mod-satte af at arbejde, nemlig lege. Præcis som beskrevet i det engelske sprog, hvor at spille hedder ”to play”, altså at lege. Vi vil ikke være resultatorienterede - det er processen og sangglæden det handler om.

Tilmelding

Workshoppen lørdag koster 50 kr. pr. person, som går til Solvejs hjemmelavede lækre sandwich, vand, kaffe, the og kage.

Korsangere fra Astrup og Rostrup Voksenkor og Børne- og ungdomskor medvirker gratis – tilmelding på sms til korleder på 26821115 senest d. 29/9.

Øvrige deltagere tilmelder sig på vores hjemmeside astruprostrupkirker.dk under “kirkernes kor og musik” - Voksenkor. Betaling foregår efterfølgende på MobilePay

Tilmeldingsfrist er mandag d. 29. september – der er plads til max. 70 deltagere til workshoppen.