Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jazzandagt på Øster Hurup havn

JUL
14

Jazzandagt på Øster Hurup havn


Onsdag d. 14. juli 2021, kl. 21:00
Restaurant Neptun
Præst Anne Bundgaard Hansen og jazzkvartetten Blue Train
Jazzandagt på Øster Hurup havn

Om aftenen på havnen, kort efter den fælles aftensang kl. 20, afholder vi den årlige jazzandagt på Restaurant Neptuns terrasse kl. 21, hvor sognepræst Anne Bundgaard Hansen står for en kort andagt med et par fællessalmer.

Jazzkvartetten Blue Train spiller til de indlagte fællessange og -salmer, og i forlængelse af andagten giver de en timelang koncert. Kvartetten består af en sangerinde, saxofon/klarinet, klaver og kontrabas, og den fremfører såvel danske salmer i jazzarrangementer som ældre og nyere jazz-standards.

Alle fire medlemmer af kvartetten har haft en lang karriere i dansk jazz, og ikke mindst sangerinden Nynne Lange har optrådt sammen med mange af jazzens store navne som f.eks. Kansas City Stompers og Helmer Olesens, Peder Kragerups og Finn Zieglers orkestre.

Der bliver således musik og stemning ved molen, mens solen går ned over den hyggelige havn, akkompagneret af bølgeskvulp og mågeskrig. Der er gratis adgang, og Restaurant Neptun serverer såvel vådt som tørt under både andagt og koncert.