Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advent sangaften i Als kirke

DEC
01

Advent sangaften i Als kirke


Tirsdag d. 1. december 2020, kl. 19:30
Als Kirke, Kirkevej 41, Als, 9560 Hadsund
Organist Troels Kold, samt kirkesanger Lisa Navntoft og Lene Kold
Advent sangaften i Als kirke

I stedet for korets julekoncerter, afholder vi to aftener under overskriften ’Syng sammen - sammen!’ DR har som bekendt genoptaget deres skønne ’Syng sammen - hver for sig’ fredagsaftener, men vi vil meget gerne supplere med ’den ægte vare’, nemlig fællessang i Als Kirke, hvilket stadig er muligt, på trods af restriktionerne.

Kirkesanger Lisa Navntoft og organist Troels Kold bliver suppleret af tdl. kirkesanger Lene Kold, og sammen vil de føre de fremmødte gennem et bredt udsnit af den danske sangskats mange efterårs-, advents- og julesange og salmer. Troels vil spille et par julefantasier på flyglet, og måske kan Lisa og Lene lokkes til at synge en duet eller to. Men det bliver fællessangen, der bliver bærende gennem hele den time, arrangementet kommer til at vare. Fællessangene finder sted tirsdag den 1. december og torsdag den 3. december, begge aftener kl. 19.30 - og begge aftener i Als Kirke. Eftersom Øster Hurup Kirke som bekendt er under restaurering, må ØH-folket drage sydpå for at deltage i fællessangen, men kirkebilen kan benyttes, så vi håber, at mange vil tage turen en af aftenerne.

Vi skal gøre opmærksom på, at kirken i disse tider kun kan rumme ca. 50 syngende tilhørere pr. aften - så kom gerne i god tid.


Ophavsret: