Fællessang - sange på falderebet i Rostrup kirke | Kirkerne i Hadsund Provsti
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fællessang - sange på falderebet i Rostrup kirke

OKT
21

Fællessang - sange på falderebet i Rostrup kirke


Onsdag d. 21. oktober 2020, kl. 19:00
Rostrup Kirke, Lundgårdsvej 20, Rostrup, 9510 Arden
Ole Kobbelgaard og organist Tove B. Antonsen
Fællessang - sange på falderebet i Rostrup kirke

Hver gang en ny Højskolesangbog er lige på trapperne - som den nye 19. udgave, der efter planen bliver udgivet den 12. november må siges at være - går snakken lystigt blandt sangglade danskere: ”Gad vide, hvilke nye sange, der kommer med denne gang?”

Men det er nu ikke alle, der er fyldt af forventningen glæde. I koret høres også røster, der fx kan finde på at sige: ”Nu håber jeg sørmedansemig ikke, at de har taget den eller den sang ud, for den er da helt uundværlig i en højskolesangbog!”

Jo, sange (og salmer) lader os kun sjældent uberørte. Tværtimod er poesien - og da ikke mindst den, der er sat i musik - livsvigtig for mange af os, når vi skal i kontakt med de dybeste længsler i vores tilværelse, vore drømme, vore håb, vores frygt, eller alt det, der bringe os de største glæder.

Denne aften i Rostrup Kirke vil organist og sanger Tove Antonsen sammen med valgmenighedspræst og tidligere forstander på Ryslinge og Askov Højskole, Ole Kobbelgaard, præsentere nogle af de sange, der betyder rigtig meget for dem. Sange som måske - måske ikke - er at finde i den nye Højskolesangbog. Sange på falderebet.

Vel mødt

Ophavsret: