Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Foredrag med Henning Jensen på Rold Gl. Kro

DEC
02

AFLYST - Foredrag med Henning Jensen på Rold Gl. Kro


Onsdag d. 2. december 2020, kl. 19:00
Rold Gl. Kro, Hobrovej 7, Rold, 9510 Arden
AFLYST - Foredrag med Henning Jensen på Rold Gl. Kro

AFLYSNING: GRUNDET CORONASITUATIONEN I DANMARK, ER DETTE ARRANGEMENT DESVÆRRE AFLYST.


I dette foredrag fortæller Henning Jensen sin rystende, skånselsløse historie om at tage livet tilbage efter at blive alvorligt ramt af en psykisk sygdom. En sygdom, som efterlod ham med følelsen af at være død i levende live. I oplægget skildrer han psykiske lidelser fra patientiens side af bordet og hvordan den opleves indefra.

Foredraget tager udgangspunkt i Hennings bog “Gennem Glasvæggen”, som udkommer den 5. maj. Det er en gribende beretning om at være opløst i næsten ubeskrivelige tilstande af angst, gråd, forvildelse og hjælpeløshed. Efter at glide gennem en tynd glasvæg ind i en ukendt verden, der fyldte ham med gru og lidelse, forsøgte han fortvivlet at få sit liv tilbage.

I bogen fortæller han intenst og helt uden filter om hvordan hans manglende viden på psykiske sygdomme fik ham til at stole blindt på trendy terapeuter, fantasifulde healere og alternative mirakeldoktorer, der kun gjorde sygdommen værre. Først da hans liv var et helvede på jord, lykkedes det ham at få professionel hjælp, der langsomt gav ham hans liv tilbage.

Biletterne er gratis og kan hentes i Rold kirke d. 19/11 kl. 17.00-19.00 eller bestilles pr. mail katkr@km.dk

Kaffe og kage kan købes på kroen.