Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velgørenhedskoncert med Red Hot Four+1 i Skelund kirke

OKT
01

Velgørenhedskoncert med Red Hot Four+1 i Skelund kirke


Søndag d. 1. oktober 2023, kl. 19:00
Skelund Kirke, Teglbakkevej 1, Skelund, 9560 Hadsund
Velgørenhedskoncert med Red Hot Four+1 i Skelund kirke

Festligt swingende New Orleans jazz i Skelund kirke

Årets velgørenhedskoncert i Skelund kirke bliver med New Orleans-bandet RED HOT FOUR+1 fra Silkeborg. Koncerten foregår søndag den 1. oktober kl. 19.00, og vi serverer en øl eller vand til musikken.

RED HOT FOUR+1 har sammensat et repertoire med en blanding af gamle spirituals, engelske og amerikanske hymner og kendte gospelmelodier, som gruppen spiller på sin helt egen måde. Det er en koncert, hvor både de følsomme og fine nuancer går op i en højere enhed med medrivende rytmer og bliver til swingende New Orleans jazz, når den er bedst. RED HOT FOUR+1 tilbyder en meget varieret og flot koncert, hvor det bærende element er engagement, spilleglæde og ægte New Orleans jazz. Det hele knyttes sammen med præsentation af numrene, således at publikum lukkes med ind i musikken.

Besætning: Steffen Juul Hansen (klarinet & altsaxofon), Ib Haagen (vokal og banjo) Torben Nickelsen (kontrabas), Lars Meidal (trommer) og Jan Nielsen (piano).

Hele indtægten fra koncerten, 100 kr. pr. deltager, går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp og Kirkens Korshær. Man kan tilmelde sig på mail jante54@gmail.com og indbetale 100 kr./person til MobilePay 54683.

Ved indgangen vises kvitteringen på telefonen og man får gratis en øl eller en vand med ind. Døren åbnes kl. 18.30.