Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Händels Messias - velgørenhedskoncert

DEC
03

Händels Messias - velgørenhedskoncert


Søndag d. 3. december 2023, kl. 16:00
Visborg Kirke, Kjellerupsgade 68, Visborg, 9560 Hadsund
Händels Messias - velgørenhedskoncert

Adventskoncert: Händels Messias i Visborg kirke

Søndag den 3. december kl. 16.00 er der mulighed for at forberede sig til advents- og juletiden med G.F. Händels dejlige musik til oratoriet Messias, som er et stort værk i tre dele. Det er første del, som omhandler profetierne om Jesu komme og selve fødslen – og selvfølgelig det kendte Halleluja-kor – der kan høres ved denne koncert.

Opførelsen bliver i en version for solister og kor, akkompagneret af cembalo og 2 violinister fra Aalborg Symfoniorkester. Vokalensemble VOX NORDIC synger både solistpartierne og korsatserne.

VOX NORDIC er et professionelt aalborgensisk vokalensemble under ledelse af Solveig B. Særkjær Skovgård. Koret er stiftet i Aalborg af de lokale sangere og af Solveig Skovgård. Målet er at skabe et professionelt nordjysk vokalensemble, som kan udbrede kormusik på højeste niveau til landsdelen og derudover repræsentere Aalborg ved koncerter og rejser til andre egne i landet og udenlands. Repertoiret spænder fra nordisk kormusik – en del af nulevende komponister, herunder også ensemblets egne medlemmer – over større værker som Messias til operakoncerter.

Medvirkende:

Sopran: Marianne Heuer, Diana Haugland Jensen, Julie Veronica Venkel

Alt: Marie Keller Sørensen, Gertrud Lei

Tenor: Jens Olav Heckmann, Morten Andersen Krogh, Mads Hübbe Vinther

Bas: Thomas Rewes, Søren Ohlsen

Ledelse: Solveig Brandt Særkjær Skovgård

Violin: Else Marie Tolbøll og Christian Thordal

Koncerten er en velgørenhedskoncert, hvor billetindtægterne ubeskåret går til Folkekirkens Nødhjælp og Kirkens Korshær.

Billetprisen er 100 kr. Billetter kan købes online på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/bpobg85dh0, eller ved indgangen til Visborg kirke den 3. december, hvor der kan betales med MobilePay eller kontant.