Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncertforedrag med Henning Toft Bro og Søn i Arden kirke

APR
25

Koncertforedrag med Henning Toft Bro og Søn i Arden kirke


Tirsdag d. 25. april 2023, kl. 19:00
Arden Kirke, Kirkealle 1, 9510 Arden
Gratis - men tilmelding nødvendig
Koncertforedrag med Henning Toft Bro og Søn i Arden kirke

Lev dit liv mens du har det

Lev det i stilhed og storm. Sådan starter teksten til "Fuglene letter", som Henning Toft Bro skrev i 2003. Simpelt og sandt. Siden blev han biskop over Aalborg Stift og lagde guitaren fra sig. Offentligt ihvertfald. Nu er bispeembedet overdraget - og nu er den gamle Thyborøn-dreng tilbage med sine sange og historier.

- Jeg kunne sagtens have spillet nogle koncerter i løbet af årene i Aalborg, men det handler for mig om at være fuldt og helt til stede i det, jeg er i. Og derfor har jeg ventet til nu, fortæller Henning.

Henning har udgivet to solo-album og skrevet en række sange til flok-bandet TØRFISK. Han er repræsenteret i mange forskellige sangbøger - fx. Højskolesangbogen. I 2022 udgav Thyborønbandet FÆTTERS deres tredje album, hvor Henning har forfattet ordene og hans søn melodien til et enkelt nummer.

- Det er jo vidunderligt at kunne lave den slags sammen, siger Christian Toft Bro.

Det er ham, der tager med Henning ud og fortæller historierne og spiller sangene.

Det har de gjort mange gange sammen før, de to. De år, de spillede mest, var de afsted mere en 60 gange. Til koncerter, til sogneeftermiddage, til i kirkerne, som underholdning og indslag og til alt muligt andet. Målet er det samme uanset, hvor der kommer hen i det ganske danske: at folk både får noget med hjem at tænke på og går der fra med et smil på læben.