Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babyrytmik i Skelund kirke

SEP
29

Babyrytmik i Skelund kirke


Torsdag d. 29. september 2022, kl. 09:30
Skelund Kirke, Teglbakkevej 1, Skelund, 9560 Hadsund
Pia Helt
Babyrytmik i Skelund kirke

Babyrytmik i Skelund kirke er for alle babyer sammen med deres forældre. 

Vi mødes i kirken kl. 9.30, hvor Pia Helt, vores kirkesanger, vil guide jer sikkert igennem den musikalske stund. Her får de små øvet deres rytmiske og musikalske forståelse gennem sanglege og sansestimulering i hyggeligt samvær med andre babyer og deres forældre.

Babyrytmik stimulerer og udvikler barnets musikalske og sansemotoriske udvikling gennem tryg og nærværende leg. Kirkerummet giver desuden en helt særlig atmosfære, hvor indtryk og melodier kan lagre sig i barnets underbevidsthed. 

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i babyrytmik i Skelund kirke. Det primære fokus er, at du får en god og musikalsk stund sammen med din baby i kirkens stemningsfulde rum samtidig med, at barnets kreative udvikling stimuleres. Babyrytmik foregår på madrasser på gulvet i kirken. 

Når de små er ved at være trætte efter ca. 45-50 min., er der mulighed for at gå over i kirkehuset, hvor vi hygger os sammen over te/kaffe og lidt at spise. Her er der tid til hyggeligt samvær med andre forældre og babyer. Der vil også her være madrasser og babylegetøj på gulvet til dé små, som stadig kan holde sig vågne. 

Babyrytmik i Skelund kirke kommer i denne omgang til at finde sted hver anden torsdag fra 1. september til 8. december 2022. Det koster ikke noget at deltage. 

Tilmelding til Pia Helt på piahelt@hotmail.com eller mobil 4051 6410.