Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Musik på Als Odde

AUG
01

Musik på Als Odde


Mandag d. 1. august 2022, kl. 20:00
Als Odde, Als Oddevej 98, 9560 Hadsund
Kold, Navntoft, Lillebæk og Kold
Musik på Als Odde

Menighedsrådene har ønsket at udvide lokaliteterne for aktiviteter i sognene, og under brainstormene blev Als Odde nævnt som en ubrugt perle på sognenes sydligste spids.

Det måtte der jo handles på, så organist Troels og kirkesanger Lisa besluttede at afprøve det underskønne og helt enestående natursceneri ved Als Odde som koncersted.

Mandag den 1. august kl. 20 afholdes der derfor for første gang nogensinde (så vidt vides) koncert, hvor fjord møder hav, lige dér i det sydøstligste hjørne af Himmerland, hvor Danmarks smukkeste fjord munder ud i Kattegat. Og lige på det tidspunkt, hvor man kan følge solen gå ned på langs ad fjorden!

Troels og Lisa supplerer sig til lejligheden med tdl. kirkesanger i Skelund/Visborg, Anders Lillebæk Jacobsen, der medbringer sin saxofon, samt tdl. kirkesanger i Als/Øster Hurup, Lene Kold - de præsenterer sig som det senere så berømte band ’Kold, Navntoft, Lillebæk og Kold’ og vil servere en omgang blandede bolcher fra poppen, jazzen og den klassiske verden.

Der skal selvfølgelig også synges fællessange, så traditionen fra sommerens fælles aftensange på havnen i Øster Hurup (tæt på sognenes grænse mod nord) holdes ved lige.

At lyden vil klinge smukt over Als Odde vil lyddesigner Lars Reker sørge for. Café Odden lægger strøm til anlægget og holder specielt åbent for drikkevarer i aftenens anledning, så man kan enten sidde på caféens terrasse og lytte til musikken, eller man kan sætte sig på de klapstole, som 60+’erne fra Øster Hurup sørger for at have stillet op. Man kan også selv medbringe en klapstol, hvis man vil være helt sikker på at få en siddeplads J

Vi håber på en skøn aften med god musik og glade mennesker på denne skønne plet på Danmarks kort - hvis mange møder op, vil det blive den første af en række koncerter på dette unikke sted.