Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jazzandagt på Øster Hurup havn

JUL
12

Jazzandagt på Øster Hurup havn


Tirsdag d. 12. juli 2022, kl. 21:00
Restaurant Neptun, Havnen 44, Øster Hurup, 9560 Hadsund
Præst Iben Brejner Højgaard
Jazzandagt på Øster Hurup havn

Den 12. juli om aftenen, afholder vi den årlige jazzandagt på den hyggelige havn i Øster Hurup kl. 21 - nærmere bestemt på Restaurant Neptuns terrasse. Først en kort andagt med fællessang, efterfulgt af ca. en times koncert.

Bemærk, at det for første gang ikke er en onsdag, jazzandagten afvikles - men tirsdag 12/7 viste det sig muligt at få kvartetten ”Nordens Tone” til Øster Hurup, og det var en mulighed, der skulle udnyttes.

”Nordens Tone” ledes af jazzpianisten Pojken Flensborg, der tidligere har gæstet jazzandagten i andre musiker-kombinationer. Her er han i selskab med Hans Mydtskov (saxofon) og Torben Bjørnskov (bas) - og som sangerinde ingen ringere end Julie Hjetland.

Julie Hjetland er dansk-norsk og konservatorieuddannet med rødder i folkemusikken. Synger på både dansk, norsk, svensk, færøsk, finsk, grønlandsk og islandsk. Grammy-vinder i 2009. Var central medvirkende i det aarhusianske teater Svalegangens opsætning af ’Troen og Ingen’ i 2018, som var bygget over sange af Søren Huss. Hun har en ualmindelig stærk og spændende vokal, som er meget efterspurgt i jazz- og folkemusikmiljøet.

Mens solen går ned over den stemningsfulde havn, bliver jazztonerne akkompagneret af bølgeskvulp og mågeskrig. Der er gratis adgang, og Restaurant Neptun serverer såvel vådt som tørt under både andagt og koncert.

Varighed godt en time. Der er selvfølgelig gratis adgang og kirkebil kan benyttes.