Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gospelgudstjeneste i Astrup kirke m. Margrete Grarup, Michael Sunding samt kor

MAR
06

Gospelgudstjeneste i Astrup kirke m. Margrete Grarup, Michael Sunding samt kor


Søndag d. 6. marts 2022, kl. 15:30
Astrup Kirke, Søvej 3A, Astrup, 9510 Arden
Præst Morten Krogsgaard Holmriis
Gospelgudstjeneste i Astrup kirke m. Margrete Grarup, Michael Sunding samt kor

Vi har igen inviteret den formidable duo bestående af sangerinde Margrete Grarup og pianist og sanger fra København, Michael Sunding, til at komme og synge gospel med os. Duoen har spillet to fantastiske koncerter i Rostrup kirke med gospel og spirituals, men pga. for lav tilslutning til gospel-workshoppen i efteråret blev dagen aflyst. 

Nu inviterer vi igen, så sæt kryds i kalenderen og mød op til en lørdag med swingende og gyngende gospelmusik. Alle i vores kirkekor er inviterede, men du er også velkommen hvis du synger i andre kor, eller blot synger hjemme under bruseren. Det vigtigste er, at du har lyst til at synge – du behøver ikke at have en stor fin flot stemme for at deltage. ALLE synger med sit næb – uanset erfaring og musikalsk talent. 

Vi synger fra kl. 10.00 og afslutter dagen med et brag af en gudstjeneste, udelukkende med gospel og spirituals. Det hele foregår i Astrup Kirke og afsluttes med at dørene åbnes til gospelgudstjeneste kl. 15.30. Har du ikke lyst til at synge med i koret, er du naturligvis velkommen til gudstjenesten alene. 

Det er gratis at medvirke i workshoppen. Tilmelding via sms til organist Tove Antonsen på 26821115 senest d. 1. marts 2022. Skriv venligst GOSPEL som overskrift.