Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nytårskoncert i Øster Hurup Multihus

JAN
29

Nytårskoncert i Øster Hurup Multihus


Lørdag d. 29. januar 2022, kl. 18:00
Øster Hurup Multihus, Langerimsvej 7, 9560 Hadsund
Als-Øster Hurup kirkekor under ledelse af Troels Kold, samt flamencodanserinde Kirstine Hastrup m. musikere
Nytårskoncert i Øster Hurup Multihus

Arrangeret af Als-Øster Hurup Kirkekor

- i samarbejde med Dagli’Brugsen, Event Øster Hurup og Multihuset

Billetsalget starter onsdag den 1. december - brug billetter som julegaver!

Efter coronapausen i år genoptager vi traditionen med nytårskoncert i Øster Hurups Multihus - og vi håber, at vi endnu en gang kan samle flere hundrede glade mennesker til en festlig fejring af det nye år.

Lørdag den 29. januar 2022 forvandler 60+’erne i Øster Hurup endnu en gang Multihusets hal til en festsal -  loftet sænkes ved hjælp af det store himmelsejl, og lyskæder og pynt sikrer nytårsstemningen fra start. Og så hyrer vi en professionel lydmand, der skal sørge for stor vellyd, og en professionel lysmand, der skal sørge for den rette stemning.

Als-Øster Hurup Kirkekor, der som altid til nytårskoncerterne dirigeres af Troels Kold og akkompagneres af pianisten Lili Olesen, synger et festligt program med filmmusik, operettenumre o.l. - og så er der potpourrier over sange af Kim Larsen og Kai Normann-Andersen plus et med vindermelodier fra det danske Melodi Grand Prix gennem årene!

Årets gæst bliver flamenco danserinden Kirstine Hastrup, der sammen med en guitarist og en sanger vil optræde på skift med (og måske sammen med) koret. Hun er ikke en hvem-som-helst, men den eneste ikke-spanske flamenco-ambassadør i verden, og hun optræder ofte i Spanien med sin fyrige og farverige flamenco dans.

Hun medbringer også en kok, der er specialist i den spanske nationalret paella og selv medbringer et par kæmpestore paellapander. Mon ikke der er mange, der på ferierejser i Spanien har smagt denne (lidt dyre) delikatesse, der består af ris og alt muligt godt fra havet, marken og hønsegården. Derfor starter vi denne gang med spisning kl. 18 - der er inkluderet i billetprisen - og derefter starter selve koncerten kl. 19

Dagli’Brugsen i Øster Hurup er igen med i arrangementet og byder på champagne ved ankomsten - og i pausen igen champagne samt kransekage. Derudover kan der købes vin, øl og vand under såvel måltid som koncert. Og når koncerten er færdig, kan der danses i en times tid - denne gang med blandet dansemusik og ikke udelukkende valse J

Koret optræder i galla. Publikum må også meget gerne møde op i festdragt, men det er ikke noget krav.

Alle sejl bliver sat for at give 2022 en festlig start. Væk er coronaisolation og afstandskrav, så lad os samles om en festlig aften med god musik og dans. Og efter populære toner fra den danske og internationale populærmusik håber vi at taget vil lette, når der skal klappes med på Radetzky Marchen!            

Med god støtte fra såvel Sparekassen Danmarks Fond (tdl. Jutlander) og Fonden for Andelskasserne i Område Nord samt Event Øster Hurup, kan vi holde billetprisen for det hele nede på 175 kr. pr. billet, hvor alle ovennævnte ting er inkluderet - og vi håber, at mange vil støtte op om nytårsfejringen!

Billetsalget foregår følgende steder fra onsdag den 1. december:

  • Dagli’Brugsen i Øster Hurup
  • EL-Butikken i Als
  • Multihusets hjemmeside: www.oesterhurup-multihus.dk  (klik på ’køb billetter’)