Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Julekoncert i Øster Hurup kirke

DEC
07

Julekoncert i Øster Hurup kirke


Tirsdag d. 7. december 2021, kl. 19:30
Øster Hurup, Solbjergvej 31, Øster Hurup, 9560 Hadsund
Lili Olesen på tangenter og Als-Øster Hurup kirkekor under ledelse af Troels Kold
Julekoncert i Øster Hurup kirke

Efter sidste års musik- og koncertløse juletid, afholder Als-Øster Hurup Kirkekor igen julekoncerter. De finder i år sted tirsdag den 7. december i Øster Hurup Kirke og torsdag den 9. december i Als Kirke. Begge aftener kl. 19.30

Koret vil lægge ud med værker af Franz Schubert (1797-1828). Dels to af hans mest elskede og populære sange, ”Lindetræet” og ”Ave Maria”, dels første sats af hans vidunderlige ”Messe i Es”.

Således fortsætter koret sin tradition med at ’tygge sig igennem’ den klassiske musiks storværker. Dette arbejde har gennem årene resulteret i, at koret i sine to sognekirker har opført ni af de ti store korværker, der efter mange afstemninger blandt lytterne forrige år landede på DR’s top 10 liste over de mest populære korværker. Disse værker har koret opført med klaver gennem årene, og nu er det så blevet Schuberts tur!

Og så vil koret selvfølgelig synge en række af de elskede danske julesalmer og -sange, samt en julefantasi eller to.

Og så skal alle tilstedeværende selvfølgelig synge nogen af de skønne advents- og julesalmer i fællesskab, så julestemningen så småt kan indfinde sig - også selv om det er først på julemåneden.

Lili Olesen spiller til det hele, og Troels Kold dirigerer koret.

Koncerterne varer ca. en time, kirkebil kan benyttes - og der er selvfølgelig gratis adgang.