Udgivet søn d. 1. sep 2019, kl. 13:38

Pia Thøgersen, vores trofaste organist igennem mange år, er nu gået på pension, og efter en god proces med flere kvalificerede ansøgere har vi ansat ny organist. Valget er faldet på Tove Bitsch Antonsen, som tiltrådte den 1. august, og vi glæder os meget til samarbejdet med Tove. Du kan læse mere om, hvem Tove er her i bladet. 

Kirkerne

I begge sogne er der planer om renovering og fornyelse af kirkerummet. Det handler dels om vedligeholdelse og dels om en tilpasning af de fysiske rammer til kirkernes brug i dag. Tankerne vil blive fremlagt løbet af efteråret i begge sogne, og i dette blad kan du allerede nu læse om drøftelserne vedr. Astrup Kirke.

Annoncering

Vi har henover foråret og sommeren fået et problem med vores annoncering i lokalaviserne. Vi plejer at annoncere vores arrangementer i Rold Skov Bladet, da det blev omdelt i både Astrup og Rostrup. Nu har Nordjyske Medier valgt at omlægge distrikterne, og det betyder at vi skal annoncere i tre lokalaviser (Rold Skov Bladet, Hobro Avis og Hadsund Avis. Det bliver temmelig dyrt, så vi er i tænkeboks med hensyn til, hvordan og vor vi fremover vil annoncere – gode idéer og input modtages gerne.

Vi glæder os til at se jer alle til Høstarrangementet i Brøndbjerg d. 22. september!

Rita Rydborg og Tenna Pedersen

Kategorier Astrup