Farvel og Tak! | Kirkerne i Hadsund Provsti

Farvel og Tak!

Farvel og Tak!


#
Udgivet søndag d. 1. september 2019, kl. 13:18

Nu er der gået mere end ti måneder, siden jeg tiltrådte som vikarierende sognepræst i Arden Sogn, Storarden Pastorat, og når dette læses, er vikariatet ovre.

Tiden er gået hurtigt, synes jeg – det virker på mig, som om det var i forgårs, jeg begyndte. Sådan er det selvfølgelig, fordi der har været nok at rive i og meget nyt at komme ind i for en ny og uerfaren præst som mig. Jeg har været glad for det meste, og Arden og Storarden har været et godt sted for mig at starte som præst. Det er vemodigt nu at måtte sige farvel.

Jeg vil gerne sige mange tak til menighedsrødderne for et, synes jeg, godt og  kon-struktivt samarbejde. Hjertelig tak til kollegerne i Arden og de omkringliggende sogne, især da Jane Jelsbak, for deres hjælpsomhed og generøsitet. Og tak for det daglige samarbejde med organist og kirkesangere, præstesekretær og gravere – det har for mig været en fornøjelse.

Tak også til Arden Kirkes forskellige kor, hvis sang har beriget mange gudstjenester.

Men især vil jeg takke jer folk i sognet: jer, som trofast er kommet til gudstjenester og arrangementer af forskellig art;

jer konfirmander, der har givet liv til sognegård og kirke, og jer, som gæstfrit har åbnet jeres dør og måske også jeres hjerter for mig, når I har skullet have et barn døbt, selv har skullet giftes, eller har mistet en af jeres kære. Tusind tak for jeres venlighed, imødekommenhed og også for jeres tilbagemeldinger!

Jeg fortsætter i et vikariat der, hvor, min kone og jeg bor – i Ellevang Sogn i Vejlby i Århus.

Peter Grove