Tak Pia! | Kirkerne i Hadsund Provsti

Tak Pia!

Tak Pia!


# Astrup
Udgivet onsdag d. 8. maj 2019, kl. 16:25

Pia Thøgersen takker af

Hvor var jeg dog ung og uerfaren, da jeg 1/2 1984 startede med at være organist i Astrup og Rostrup - men med ungdommeligt mod kæmpede jeg mig igennem det ene år efter det andet. Et hav af skønne unger har hørt på mine dårlige vittigheder, jeg har slidt flere præster, kirkesangere og gravere op - og såmænd også et orgel!
Nu kan det være nok - alting har en ende, og 1. september stopper jeg med at sidde på orgelbænken i de to skønne kirker.

Det har været en fantastisk arbejdsplads med masser af humor, vildskab, grin og omsorg.

Begge menigheder har været tålmodige med deres organist, de har fundet sig i ”blå toner”, de har brølet med på salmerne i hendes forrygende tempo, og alle korene har igennem de mange år lagt øre og krop til umulige satser, som så alligevel endte med at blive mulige!

Og, ikke at forglemme, så har jeg været velsignet med fornuftige menighedsråd - skønne, rare mennesker, som ville mig og kirkerne det bedste.

Nu skal der nye boller på suppen.

I trænger til en yngre model med andre kompetencer, nye vitser og nye idéer - og jeg vil dyrke min have, kæle for katten, sidde på biblioteket i timevis og frekventere byens motionscenter (men jeg har ikke sagt, hvor ofte!!)

Tak for alle årene hos jer - tag godt imod den nye på ”pinden”. 

God sommer ønskes alle af snart forhenværende 

Organist og kor-mor Pia


Afskedsreception søndag d. 18/08 kl. 14:00

Som nævnt ovenstående har organist Pia Thøgersen valgt at gå på pension med udgangen af august.

Selv om Pia afvikler ferie i august, har hun valgt at sætte sig på orgelbænken ved gudstjenesten i Astrup Kirke Søndag d.18. august kl. 14.00

Umiddelbart efter gudstjenesten inviterer menighedsrådene til afskedsreception på Astrup Kro. Vi håber på et par hyggelige timer, hvor der bliver lejlighed til at hilse på Pia og takke for alt det, hun har bidraget med igennem 35 år.
Og der er meget at takke for!

Pia har ikke bare været vores dygtige og trofaste organist. Hun har i alle årene stået for at arrangere koncerter og rekvirere solister og også på den måde bidraget til et rigt og varieret musikliv. Og så har hun ikke mindst været korleder. Det er en sjældenhed, at sogne af vores størrelse har så rigt et korliv, som tæller både børne-ungdoms- og voksenkor.

Udover at synge og optræde med salmer og sange har der i korarbejdet altid været plads til at dyrke fællesskabet, og ikke mindst børnene har i den grad nydt godt af Pias store nærvær og omsorg. På mange måder har Pia været det kit, som har bundet det hele sammen.

Men nu vil vi læne os tilbage på kirkebænken, og nyde de kommende måneder, hvor vi stadig kan møde Pia ved orglet i begge kirker.