Aktuelt Kirkegårdsliv i Visborg | Kirkerne i Hadsund Provsti

Aktuelt Kirkegårdsliv i Visborg

Aktuelt Kirkegårdsliv i Visborg


# Visborg
Udgivet torsdag d. 6. december 2018, kl. 14:35

Livet går næsten sin vante gang på kirkegården i Visborg. Solen skinner, regnen fugter, vinden blæser og bladene falder ned. Det giver graveren og de andre, der har sin gang på kirkegården nok at se til. Der er forberedelser til fremtidige planer med kirkegården, så hække er taget op og langsomt ændrer kirkegården udseende. Det er med at kigge sig godt for, for løbende forandringer ses ikke så nemt som de drastiske.
Drastisk er det også med kirkegårdsdiget, der på grund af den varme og tørre sommer er begyndt at ændre udseende. Det er ikke til det bedre og for sikkerhedens skyld, har der været en sagkyndig tilknyttet for at få en vurdering, inden der foretages det nødvendige. Det samme gælder kirkegårdsmuren, der har gennemgået samme vurdering.


Men nu, hvor året går på hæld, er det jo tid til at grandække, og selv om princippet nogenlunde er det samme som altid, er det jo ikke sikkert, at resultatet er. Derfor kunne det måske være en opfordring til at se, hvordan grandækningen er blevet i år. Den kan være smuk både i dagslys eller i mørket fra gravlysene, når solen går ned.