Morten Krogsgaard Holmriis - ny præst i Astrup og Rostrup sogne | Kirkerne i Hadsund Provsti

Morten Krogsgaard Holmriis - ny præst i Astrup og Rostrup sogne

Morten Krogsgaard Holmriis - ny præst i Astrup og Rostrup sogne


#
Udgivet onsdag d. 8. august 2018, kl. 11:45

Jeg er så heldig, at menighedsrådene i Astrup og Rostrup har peget på mig som jeres nye præst. Og da hverken biskop eller kirkeminister fandt nogen grund til at mod-sætte sig det, så vil jeg og min familie flytte i Astrup Præstegård i midten af juli, så jeg kan tage fat på præstearbejdet i begyndelsen af august.

Jeg er overordentligt glad for, at jeg blev valgt, og jeg glæder mig til at blive en del af livet i de to sogne. De sidste 12 år har jeg tilbragt i København, hvor jeg har studeret og haft mine føste stillinger som præst. Jeg har erfaringer med fra Haralds-kirken i Høje Gladsaxe, hvor jeg har været præst de sidste 1,5 år og fra Folkekirkens nye tiltag, Sjælesorg.nu, hvor man kan tale med en præst anonymt på internettet via chat.

Inden da var jeg ansvarlig for FDFs landslejr, hvor 12.000 børn og unge mødtes til lejr i 2016. Da jeg arbejde i FDF var jeg også tilknyttet som præst i Ungdomskirken Brorsons Kirke på Nørrebro.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende, så vi sammen kan finde ud af, hvilken rolle kirken skal have hos os i Astrup og Rostrup og landet omkring. Med gudstjenester og aktiviteter, som giver mening for jer. Som en del af livet, der hvor folk mødes. Jeg har allerede mærket, at det er to aktive sogne med engagerede beboere og et stærkt

sammenhold. Jeg håber at kirken, og vi som familie, kan være en del af det fælles-skab.

Jeg er født og opvokset i Dronninglund i Vendsyssel og min kone Marie er fra  Hadsund. Vi glæder os til at vende hjem til jylland med vores søn Asger på 1 år.

Jeg glæder mig til at møde jer alle.

Morten Krogsgaard Holmriis