Friluftsgudstjeneste Visborggård | Kirkerne i Hadsund Provsti

Friluftsgudstjeneste Visborggård

Friluftsgudstjeneste Visborggård


# Skelund
Udgivet tirsdag d. 15. maj 2018, kl. 13:41

I år er det syvende år med friluftsgudstjeneste på Visborggård.  Visborggård har i en årrække været i Regionens eje, men er nu overgået til privateje. De nye ejere – Susanne og Rudolph Von Platen Hallermund – var ikke sene til at forsikre os om, at traditionen med friluftsgudstjeneste i parken kunne fortsætte. Det er vi utrolige glade og taknemmelige for. Skønnere plet til at fejre Helligåndens højtid kan man næsten ikke tænke sig. Det er altid noget ganske særligt at fejre pinse i den smukke renæssancepark mellem blomstrende azalea og rhododendron.

Temaet for årets gudstjeneste er ”Livets brød”. Gennem læsninger, bønner, refleksion og nadver udlægges temaet. Som de foregående år er det en fællesgudstjeneste arrangeret af Als, Øster Hurup, Skelund og Visborg Sogne. Fællessangen understøttes af kirkernes musikere, som undervejs også leverer musikalske indslag af en mere jazzet karakter.

Efter gudstjenesten står menighedsrådene klar med kaffebord. Vi håber mange vil fejre deres 2. pinsedag mandag d. 21. maj kl. 14.00 i parken på Visborggård.